Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Είσοδος Χρήστη

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 Divani Caravel Hotel, Olympia

Βασίλης Παναγιωτίδης

Στρατηγικό πάνελ

Διευθυντής στη Γενική Γραμματεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (‘ΕΕΤ’), επικεφαλής τομέα Συστημάτων Πληρωμών, Καταπολέμησης Οικονομικού Εγκλήματος και Φυσικής Ασφάλειας Τραπεζών, αναπληρωτής του Γενικού Γραμματέα της ΕΕΤ

Βασίλης Παναγιωτίδης
Βασίλης Παναγιωτίδης

Ο κ. Β. Παναγιωτίδης κατέχει τη θέση του Διευθυντή στη Γενική Γραμματεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (‘ΕΕΤ’), είναι επικεφαλής του τομέα Συστημάτων Πληρωμών, Καταπολέμησης του Οικονομικού Εγκλήματος και Φυσικής Ασφάλειας Τραπεζών και τελεί χρέη αναπληρωτή της Γενικής Γραμματέως της ΕΕΤ.

Είναι μέλος των Δ.Σ. του Ταμείου Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων, της Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε. και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Εταιρείας. Επίσης, έχει οριστεί από την ΕΕΤ τακτικό μέλος της Επιτροπής Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών.

Είναι επικεφαλής του Ελληνικού Τραπεζικού Ινστιτούτου (ΕΤΙ), του φορέα εκπαίδευσης της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και εκπροσωπεί, μέσω της Γενικής Γραμματείας της ΕΕΤ, τις τράπεζες-μέλη της σε επιτροπές της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας και στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πληρωμών. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του έχει εκπροσωπήσει την ΕΕΤ σε πολλές νομοπαρασκευαστικές επιτροπές κατά τη διαδικασία ενσωμάτωσης του Ενωσιακού δικαίου στη χώρα μας.

Κατέχει Δίπλωμα της Σχολής Πολιτικής Επιστήμης, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Master στον τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει δημοσιεύσει ένα εκπαιδευτικό εγχειρίδιο και αρκετά άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, ενώ έχει δώσει αρκετές διαλέξεις, ομιλίες και παρουσιάσεις σε συνέδρια και εκδηλώσεις. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976.

Ομιλητές

Keynote Speaker Oliver Bussmann Ένας από τους πλέον καταξιωμένους στοχαστές του FinTech οικοσυστήματος δίνει το παρών στο 15ο Bank Management Conference. Το όνομα του Oliver Bussmann, όπως και το Bussmann Advisory που ο ίδιος ίδρυσε, έχει συνδεθεί με σημαντικότατα επιχειρησιακά projects ψηφιακού μετασχηματισμού στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Οργανωτική Επιτροπή Στέφανος Μυτιληναίος Ο Στέφανος Μυτιληναίος είναι Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, υπεύθυνος για την Ηλεκτρονική Τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς. Το πεδίο δράσης του περιλαμβάνει τα online και mobile κανάλια της τράπεζας, το δίκτυο των 1.800 ΑΤΜ, το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης, καθώς και τις ομάδες Customer Analytics και Fraud Management.
Οργανωτική Επιτροπή Σωτήρης Συρμακέζης Ο Σωτήρης Συρμακέζης είναι Γενικός Διευθυντής, Group Chief Digital & Technology Officer (Group CDTO) στον Όμιλο Eurobank, με γραμμή αναφοράς στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο.
Οργανωτική Επιτροπή Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου Η Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου ορίστηκε Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα τον Ιούλιο του 2013, με αρμοδιότητες την εποπτεία και το συντονισμό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη λιανική τραπεζική, το Δίκτυο των Καταστημάτων και τα εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης πελατείας. Είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας.
Οργανωτική Επιτροπή Δαμιανός Χαραλαμπίδης O Δαμιανός Χαραλαμπίδης έχει αναλάβει από το Νοέμβριο 2016 τα καθήκοντα του Group Chief Digital Officer και Head of Retail Banking Products στην Alpha Bank. Αποτελεί μέλος της διοίκησης τής τράπεζας και μέλος ΔΣ της Alpha Ventures.
Στρατηγικό πάνελ Βασίλης Κουτεντάκης Ο Βασίλης Κουτεντάκης ασκεί τα καθήκοντα Ανώτερου Γενικού Διευθυντή στη Διεύθυνση Λιανικής Τραπεζικής, Δικτύων και Καταθέσεων στην Τράπεζα Πειραιώς, ενώ προηγούμενα έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης στην Τράπεζα όπου βρίσκεται από το 2004.
Στρατηγικό πάνελ Βασίλης Παναγιωτίδης Ο κ. Β. Παναγιωτίδης κατέχει τη θέση του Διευθυντή στη Γενική Γραμματεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (‘ΕΕΤ’), είναι επικεφαλής του τομέα Συστημάτων Πληρωμών, Καταπολέμησης του Οικονομικού Εγκλήματος και Φυσικής Ασφάλειας Τραπεζών και τελεί χρέη αναπληρωτή της Γενικής Γραμματέως της ΕΕΤ.
Παρουσίαση έρευνας Κώστας Σιγαλός Ο Κώστας Σιγαλός ίδρυσε την εταιρεία Έρευνας Αγοράς Global Link το 1989. Η εταιρεία γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη και έχει διακριθεί για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών στον τομέα της. Σήμερα στο πελατολόγιό της περιλαμβάνει κορυφαίες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
EY
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR