Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

NEW DATE
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016
Athenaeum InterContinental

Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου

Interactive
Fintech Session

Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Εθνική Τράπεζα

Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου
Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου

Η Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου ορίστηκε Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα τον Ιούλιο του 2013, με αρμοδιότητες την εποπτεία και το συντονισμό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη λιανική τραπεζική, το Δίκτυο των Καταστημάτων και τα εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης πελατείας. Είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας.

Από το Δεκέμβριο του 2012 ήταν Γενική Διευθύντρια Λειτουργιών, Οργάνωσης και Πληροφορικής της Τράπεζας και του Ομίλου της Εθνικής, ενώ εντάχθηκε στην Τράπεζα τον Ιούλιο του 2007 ως Γενική Διευθύντρια Λειτουργιών Ομίλου.

Είναι πρόεδρος Δ.Σ. της Εθνικής Χρηματιστηριακής και της NBG Bancassurance Insurance Broker Α.Ε.. Είναι επίσης αντιπρόεδρος Δ.Σ. των εταιριών ΔΙΑΣ Α.Ε. και μέλος Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Factors A.E. Επιπλέον, είναι μέλος του Euro Banking Association (EBA – Παρίσι), του EFMA Operational Excellence Advisory Council, καθώς και μέλος Δ.Σ. του ΣΕΝ (Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων»).

Πριν ενταχθεί στην Εθνική Τράπεζα εργάστηκε στην EFG Eurobank-Ergasias (1990-2007), όπου διετέλεσε Γενική Διευθύντρια, υπεύθυνη των Τραπεζικών Εργασιών και της επιχειρηματικής μονάδας Global Transaction Services. Συμμετείχε ενεργά σε εξαγορές τραπεζών που πραγματοποίησε η EFG Eurobank-Ergasias στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και στις λειτουργικές συγχωνεύσεις των τραπεζών αυτών. Η τραπεζική της καριέρα ξεκίνησε το 1982 στην Τράπεζα Societé Generale, στο υποκατάστημα Αθήνας, στον Οργανωτικό και Διοικητικό έλεγχο της Τράπεζας (MIS/Budget/Profitability). Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. των εταιριών EFG Eurobank Χρηματιστηριακή, EFG Asset Management, EFG e-Solutions, ΔΙΑΣ (Διατραπεζικά Συστήματα), καθώς και του Κεντρικού Αποθετηρίου Ελλάδος.

Η Ν. Τζάκου-Λαμπροπούλου είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικής Επιστήμης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά, καθώς και κάτοχος MBA (με διάκριση) από το University of Wales & Manchester Business School.

Ομιλητές

Keynote speaker Dr Markos T. Zachariadis Ο Dr. Markos Zachariadis, κάτοχος MSc και PhD από το London School of Economics, είναι επίκουρος καθηγητής πληροφοριακών συστημάτων & Διοίκησης στο Warwick Business School της Βρετανίας καθώς και ερευνητής FinTech στο πανεπιστήμιο του Cambridge.
Keynote speaker Neira Jones Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της τεχνολογίας και στον χρηματοπιστωτικό τομέα, η Neira πιστεύει στην αλλαγή μέσα από την καινοτομία και τις σωστές συνεργασίες. Είναι αυθεντία σε θέματα πληρωμών και ψηφιακής ασφάλειας, με πληθώρα διακρίσεων στην ευρωπαϊκή αγορά.
Banking
Keynote Speaker
Σωτήρης Συρμακέζης Ο Σωτήρης Συρμακέζης είναι Γενικός Διευθυντής, Group Chief Digital & Technology Officer (Group CDTO) στον Όμιλο Eurobank, με γραμμή αναφοράς στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο. Είναι επικεφαλής του Group Digital Banking & Technology και έχει υπό την εποπτεία του τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής Ομίλου (Group IT) και τη Γενική Διεύθυνση Group Digital Banking.
Banking
Keynote Speaker
Paolo Barbesino Με ισχυρό υπόβαθρο στο πεδίο της έρευνας καταναλωτή, ο Paolo Barbesino καταφέρνει να κινείται με επιτυχία στο μεταίχμιο του business, της τεχνολογίας και των υπηρεσιών.
Interactive
Fintech Session
Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου Η Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου ορίστηκε Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα τον Ιούλιο του 2013, με αρμοδιότητες την εποπτεία και το συντονισμό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη λιανική τραπεζική, το Δίκτυο των Καταστημάτων και τα εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης πελατείας. Είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας.
Interactive
Fintech Session
Μιχάλης Ψαλλίδας Ο Μιχάλης Ψαλλίδας διαθέτει σημαντική παρουσία στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς κατέχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Είναι ιδρυτής και Managing Director της εταιρείας Crowdpolicy, η οποία εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή των CrowdSourcing και CrowdFunding πρωτοβουλιών και συστημάτων καλύπτοντας το κενό μεταξύ οργανισμών και της SocialBank η οποία εξειδικεύεται στις βιομηχανίες των Financial Technologies για την κοινωνική και αναπτυξιακή τραπεζική.
Fireside Chat Natasha Kyprianides Είναι Group Head of Digital Banking & Innovation στην Hellenic Bank, υπεύθυνη για το digital banking σε όλα τα segments της τράπεζας (personal, business, international, insurance, private banking, shipping). Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά της Hellenic Bank για την πελατοκεντρική digital agenda του οργανισμού και είναι υπεύθυνη για τον ορισμό και την υλοποίηση των digital πρωτοβουλιών σε κάθε touch point της τράπεζας.
Fireside Chat Ghela Boskovich Η Ghela Boskovich είναι ένα από τα πιο ενεργά μέλη της FinTech κοινότητας: τα τελευταία 10 έτη εστιάζει στην επιχειρησιακή ανάπτυξη core συστημάτων για τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες, με εξειδίκευση σε θέματα pricing governance, ως Director Strategic Global Business Development της banking software εταιρείας Zafin.
Adi Ben-Ari Αποτελεί έναν από τους πλέον προβεβλημένους επαγγελματίες στον χώρο του blockchain, ως ένας καταξιωμένος CTO, με εμπειρία άνω των 20 ετών στον σχεδιασμό και εφαρμογή τεχνολογικών λύσεων, στις αγορές Telco και FinTech.
Spiros Margaris Πρόκειται για ένα από τα πλέον ενεργά μέλη της ευρωπαϊκής κοινότητας FinTech, ως Senior advisor του Fintech Forum (του πρώτου και μεγαλύτερου FinTech hub στην ηπειρωτική ευρώπη), επινοητής του καινοτόμου concept FinTech supermarket (συμμετείχε με αυτό στη συγγραφική ομάδα του The FINTECH Book, το οποίο εκδόθηκε τον περασμένο Απρίλιο) και ιδρυτής του MARGARIS ADVISORY.
Volkan Vural Ο Volkan Vural είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία GMC Software Technology AG. Η εταιρεία GMC είναι παγκόσμιος ηγέτης τον τομέα του Customer Communication Management με έδρα την Ελβετία και με γραφεία σε όλο τον κόσμο.
Μάκης Αντύπας Ο Μάκης Αντύπας, έχει σπουδάσει Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και Πληροφοριακά Συστήματα (MSc) στο University of Sheffield. Έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στο χώρο του Internet, με εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη τραπεζικών και χρηματοοικονομικών εφαρμογών.
Μάρθα Κάννερ Η Μάρθα Κάννερ είναι Υποδιευθύντρια της Διευθύνσεως Καρτών και Προϊόντων Καταναλωτικής Πίστεως της Alpha Bank από τον Οκτώβριο του 2010, έχοντας την ευθύνη των προϊόντων καρτών πληρωμών της Τραπέζης, το σχεδιασμό και την ανάπτυξή τους, το portfolio management των Πελατών καρτών καθώς και την ανάπτυξη έργων αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των συστημάτων πληρωμών μέσω καρτών.
Χάρης Καρώνης Ο Χάρης Καρώνης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και ο Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών VIVA WALLET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (www.vivawallet.com), VIVA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε. (www.viva.gr) και VIVA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. (www.vivapayments.com).
Γιώργος Κυριακόπουλος Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι Cluster General Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο, υπεύθυνος για το σύνολο των δραστηριοτήτων της Printec στις δύο αυτές χώρες. Έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε υψηλόβαθμες θέσεις σε πολυεθνικές επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, όπως οι Siemens, EMC, Ericsson και άλλες.
Μαρία Λεοντίου Η Μαρία Λεοντίου είναι επικεφαλής του Κέντρου Καινοτομίας της Eurobank που αποτελεί βασικό πυλώνα της Γενικής Διεύθυνσης Group Digital Banking.
Session Opening Presentation Στέφανος Μυτιληναίος Ο Στέφανος Μυτιληναίος είναι Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, υπεύθυνος για την Ηλεκτρονική Τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς. Το πεδίο δράσης του περιλαμβάνει τα online και mobile κανάλια της τράπεζας, το δίκτυο των 1.800 ΑΤΜ, το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης, καθώς και τις ομάδες Customer Analytics και Fraud Management.
Άσπα Παλημέρη Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των δραστηριοτήτων της Mastercard και στις τρεις αγορές, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών, την ανάδειξη της προστιθέμενης αξίας των λύσεων της Mastercard για τους πελάτες της, την αύξηση της κερδοφορίας και την προώθηση της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας προς όλους τους συνεργάτες στις αγορές αυτές.
Βασίλης Παναγιωτίδης Ο Βασίλης Παναγιωτίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Παρακολούθησε το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο διεθνές οικονομικό, χρηματο-οικονομικό και τραπεζικό δίκαιο. Από τον Οκτώβριο του 2000 εργάζεται στη Γενική Γραμματεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ). Είναι διευθυντής του τομέα συστημάτων πληρωμών, καταπολέμησης οικονομικού εγκλήματος και φυσικής ασφάλειας τραπεζών.
Δημήτρης Πλέσσας Ο Δημήτρης Πλέσσας είναι υπεύθυνος για τα τμήματα πελατείας λιανικής Premium Banking, Business Banking και Retail Banking της Εθνικής Τράπεζας, για το Customer Loyalty καθώς και για το κέντρο Customer Analytics & CRM.
Σπύρος Τιμοθεάτος Ο κ. Τιμοθεάτος έχει περισσότερα από 20 χρόνια συνολικής εμπειρίας στο Marketing, 14 στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών και 6 στον χώρο της Πληροφορικής. Είναι προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Εμπορικής Ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ και στο πλαίσιο του ρόλου του είναι η διαμόρφωση της Στρατηγικής του Ομίλου ΟΤΕ στο χώρο του ICT και η διαχείριση της σχέσης με Στρατηγικούς Συνεργάτες για το αντικείμενο αυτό.
Γιάννης Τσαβδαρίδης Ο κος Τσαβδαρίδης Γιάννης είναι Δ/ντης Πληροφορικής & Οργάνωσης στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. Διαθέτει 33ετη εργασιακή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής σε κορυφαίες ελληνικές Τράπεζες.
Panelist Ηλίας Βυζάς Ο Ηλίας Βυζάς είναι επικεφαλής του τμήματος συμβουλευτικών υπηρεσιών βελτίωσης απόδοσης της EY Ελλάδος, καθώς και του Κέντρου Αριστείας Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης για τη διαχείριση και ανάλυση δεδομένων που εδρεύει στην Αθήνα.
Panelist Καθηγητής Γιώργος Δουκίδης Ο καθηγητής Γ. Δουκίδης είναι Επιστημονικός Σύμβουλος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ). Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELTRUN) του ΟΠΑ, του οποίου είναι διευθυντής, με τους 30 ερευνητές του είναι από τα μεγαλύτερα στην ειδίκευσή του στα Ευρωπαϊκά Business Schools.
Panelist Σωτήριος Κυριάκος Ο Σωτήρης Κυριάκος είναι Διευθυντής της Διευθύνσεως Εναλλακτικών Δικτύων της Alpha Bank από τον Ιούλιο 2013, έχοντας την επιχειρησιακή ευθύνη των δικτύων web banking, mobile banking, phone banking, e-commerce, ηλεκτρονικών πληρωμών, ATM και APS.
Panelist Αντώνης Μακρής Ο κύριος Αντώνης Μακρής είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Π.Ε.) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της INTERSPORT ATHLETICS A.E.E.. Κατέχει σημαντική εμπειρία στη διοίκηση δικτύων λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών, εξαιρετικές γνώσεις της αγοράς του λιανικού εμπορίου, ενώ κατέχει επίσης εμπειρία στην ίδρυση εταιριών πώλησης και παροχής υπηρεσιών.
Panelist Κώστας Σιγαλός Ο Κώστας Σιγαλός ίδρυσε την εταιρεία Έρευνας Αγοράς Global Link το 1989. Η εταιρεία γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη και έχει διακριθεί για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών στον τομέα της. Σήμερα στο πελατολόγιό της περιλαμβάνει κορυφαίες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.
Panelist Γιώργος Χατζανδρέου-Άνδριους Η εμπειρία του στο πεδίο της καταναλωτικής πίστης ξεπερνά τα 24 χρόνια, με καίριες διευθυντικές θέσεις σε οργανισμούς όπως η Εθνική Τράπεζα, ABN AMRO και M.B.N.A America. Ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Καρτών και Καταναλωτικών Δανείων της Εθνικής Τράπεζας, από τον Ιούλιο του 2007, ο Γιώργος Χατζανδρέου-Άνδριους είναι υπεύθυνος για κάθε λειτουργία του τμήματος, αλλά και την ανάπτυξή αυτών ώστε να ευθυγραμμίζονται με τις τάσεις του μέλλοντος στην τραπεζική.
Συντονιστής Panel Γιάννης Α. Γραμματικός Ο Γιάννης Γραμματικός είναι, υπεύθυνος για την έκδοση και αποδοχή καρτών και τις ηλεκτρονικές πληρωμές της Τράπεζας Πειραιώς. Έχει, επίσης, υπό την εποπτεία του το Mass Segment και το Customer Experience & Loyalty.
  • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟI
EY
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • COMMUNICATION CONSULTANTS
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR