Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 Divani Caravel Hotel, Olympia

Σωτήρης Συρμακέζης

Οργανωτική Επιτροπή

Γενικός Διευθυντής, Group Chief Digital & Technology Officer (Group CDTO), Όμιλος Eurobank

Σωτήρης Συρμακέζης
Σωτήρης Συρμακέζης

Ο Σωτήρης Συρμακέζης είναι Γενικός Διευθυντής, Group Chief Digital & Technology Officer (Group CDTO) στον Όμιλο Eurobank, με γραμμή αναφοράς στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο. Είναι επικεφαλής του Group Digital Banking & Technology και έχει υπό την εποπτεία του τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής Ομίλου (Group IT) και τη Γενική Διεύθυνση Group Digital Banking στην οποία εντάσσονται οι χώροι Digital Banking Channels (e-banking, m-banking, e-services), Self-service Banking Channels (ATM, APS, Call Center), Digital Marketing, Customer Experience Management, Customer Analytics & Marketing Campaign Management, Innovation Center, Bank-wide Digital Transformation Program καθώς και το “egg” (enter•grow•go), τη θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων της τράπεζας.

Ο κ. Σωτήρης Συρμακέζης είναι μέλος της Διοικητικής Επιτροπής (Executive Board) της Τράπεζας. Επίσης, είναι εκπρόσωπος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών στην Επιτροπή Συστημάτων Πληρωμών της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας (PSC/EFB).

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Προηγουμένως, εργαζόταν επί 15 χρόνια στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς ως Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής (2012-2015), Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας (2008-2012) και Διευθυντής Ηλεκτρονικής Τραπεζικής (winbank) (2000-2008).

Ομιλητές

Keynote Speaker Oliver Bussmann Ένας από τους πλέον καταξιωμένους στοχαστές του FinTech οικοσυστήματος δίνει το παρών στο 15ο Bank Management Conference. Το όνομα του Oliver Bussmann, όπως και το Bussmann Advisory που ο ίδιος ίδρυσε, έχει συνδεθεί με σημαντικότατα επιχειρησιακά projects ψηφιακού μετασχηματισμού στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Keynote Speaker Thomas A. Brosch Είναι ο άνθρωπος πίσω από τη χάραξη στρατηγικής καινοτομίας ενός από τους πλέον πρωτοπόρους τραπεζικούς οργανισμούς παγκοσμίως. Η εμπειρία σου σε διαφορετικές τράπεζες ανά τον κόσμο μετράει 20 χρόνια.
International Speaker Helene Panzarino Με υπόβαθρο στο commercial banking, η Helene είναι MD στο υψηλής αναγνωρισιμότητας Startup Bootcamp FinTech London και συνδημιουργός και επικεφαλής του FinTech Executive Education Programme στο Imperial College.
The storytelling session James Sandberg Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο πεδίο του marketing χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ο James έχει ηγηθεί της χάραξης digital Και content στρατηγικής για οργανισμούς όπως οι MasterCard, HSBC, ING Direct, Bank Of Ireland, ICICI Bank, Merrill Lynch αλλά και FinTech brands όπως το Coinvestor.
Οργανωτική Επιτροπή Στέφανος Μυτιληναίος Ο Στέφανος Μυτιληναίος είναι Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, υπεύθυνος για την Ηλεκτρονική Τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς. Το πεδίο δράσης του περιλαμβάνει τα online και mobile κανάλια της τράπεζας, το δίκτυο των 1.800 ΑΤΜ, το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης, καθώς και τις ομάδες Customer Analytics και Fraud Management.
Οργανωτική Επιτροπή Σωτήρης Συρμακέζης Ο Σωτήρης Συρμακέζης είναι Γενικός Διευθυντής, Group Chief Digital & Technology Officer (Group CDTO) στον Όμιλο Eurobank, με γραμμή αναφοράς στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο.
Οργανωτική Επιτροπή Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου Η Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου ορίστηκε Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα τον Ιούλιο του 2013, με αρμοδιότητες την εποπτεία και το συντονισμό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη λιανική τραπεζική, το Δίκτυο των Καταστημάτων και τα εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης πελατείας. Είναι Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας.
Οργανωτική Επιτροπή Δαμιανός Χαραλαμπίδης O Δαμιανός Χαραλαμπίδης έχει αναλάβει από το Νοέμβριο 2016 τα καθήκοντα του Group Chief Digital Officer και Head of Retail Banking Products στην Alpha Bank. Αποτελεί μέλος της διοίκησης τής τράπεζας και μέλος ΔΣ της Alpha Ventures.
Στρατηγικό πάνελ Βασίλης Παναγιωτίδης Ο κ. Β. Παναγιωτίδης κατέχει τη θέση του Διευθυντή στη Γενική Γραμματεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (‘ΕΕΤ’), είναι επικεφαλής του τομέα Συστημάτων Πληρωμών, Καταπολέμησης του Οικονομικού Εγκλήματος και Φυσικής Ασφάλειας Τραπεζών και τελεί χρέη αναπληρωτή της Γενικής Γραμματέως της ΕΕΤ.
Συντονιστής Πάνελ Γεώργιος Λεκάκος Ο Γεώργιος Λεκάκος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθυντής του Εργαστηρίου FinTech της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Αχιλλέας Αρβανίτης Ο Αχιλλέας Αρβανίτης είναι Senior Manager στο τμήμα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών της ΕΥ στο γραφείο της Αθήνας και ηγείται του τμήματος Performance Improvement - Strategy.
Άκης Γιούχας Ο Άκης Γιούχας είναι Senior Manager στην Accenture Ελλάδας και υπεύθυνος για την Ασφάλεια και τo Infrastructure. Η εμπειρία του στη διαμόρφωση IT στρατηγικών για τις τράπεζες και στον ψηφιακό μετασχηματισμό αυτών ξεπερνά τα 20 έτη.
Κώστας Γκρίτσης Ο Κώστας Γκρίτσης υποστηρίζει την επιχειρηματική ανάπτυξη των πελατών της Microsoft, μέσω της επιτάχυνσης της ψηφιακής τους ατζέντας. Διαθέτοντας εκτενή εμπειρία σε μεγάλα έργα μετασχηματισμού μέσω διαφορετικών ρόλων των Microsoft Enterprises Services από το 2004, συνεργάζεται με πελάτες της Microsoft ως στρατηγικός σύμβουλος.
Φώτης Κοσμάτος Ο Φώτης Κοσμάτος είναι ο Διευθυντής Πωλήσεων του Τομέα Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών στην IBM Ελλάδας. Στα πλαίσια του ρόλου του, βοηθά τις επιχειρήσεις που ανήκουν στον χρηματοπιστωτικό κλάδο να επιτύχουν μια κερδοφόρα ανάπτυξη, να εξισορροπήσουν τα κόστη, να βελτιώσουν τη διαχείριση των κινδύνων και να διαφοροποιηθούν στο χώρο τους αξιοποιώντας την εμπειρογνωμοσύνη της ΙΒΜ σχετικά με τον τομέα αυτό.
Νίκος Κωνσταντινίδης Ο Νίκος Κωνσταντινίδης ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο της Πληροφορικής από την εταιρεία IBM Ελλάδος, όπου υπηρέτησε για 8 χρόνια σε τεχνικούς ρόλους, καθώς και ως Σύμβουλος / Project Manager, υπεύθυνος για μεγάλα έργα του Τραπεζικού & Χρηματοοικονομικού τομέα.
Μάριος Λημνιός Ο Μάριος είναι Managing Director της Accenture Ελλάδας και Υπεύθυνος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον τομέα των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών. Έχει πάνω από 16 έτη εμπειρίας στη διαμόρφωση επιχειρησιακής στρατηγικής και σε έργα μεγάλου βεληνεκούς.
Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος Eίναι Διευθυντής της συμβουλευτικής εταιρείας ΕΥ και συγκεκριμένα είναι επικεφαλής των Υπηρεσιών Ασφάλειας και Προστασίας Δεδομένων και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού Προηγμένου Κέντρου Ασφαλείας της EY.
Άσπα Παλημέρη Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των δραστηριοτήτων της Mastercard και στις τρεις αγορές, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών, την ανάδειξη της προστιθέμενης αξίας των λύσεων της Mastercard για τους πελάτες της, την αύξηση της κερδοφορίας και την προώθηση της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας προς όλους τους συνεργάτες στις αγορές αυτές.
Κώστας Σιγαλός Ο Κώστας Σιγαλός ίδρυσε την εταιρεία Έρευνας Αγοράς Global Link το 1989. Η εταιρεία γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη και έχει διακριθεί για την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών στον τομέα της. Σήμερα στο πελατολόγιό της περιλαμβάνει κορυφαίες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.
Biljana Pavlovic Biljana is regional IT leader for Security and Data protection and Privacy, responsible for increasing adoption and driving successful deployment, while ensuring local compliance, of the IT services related to security and data protection, in partnership with Security and Trust organisation.
Pitching Session Γιώργος Αγγελόπουλος Όντας Πτυχιούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων με πιστοποιήσεις CCNA & MCSE από τη Cisco και τη Microsoft, ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της Τεχνικής Υποστήριξης αλλά γρήγορα οδηγήθηκε στον τομέα της Ανάπτυξης Ιστοσελίδων.
Pitching Session Άκης Αθανασιάδης Ο Άκης Αθανασιάδης είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Α.Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, πτυχιούχος MSc Management Science & Technology του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος του Digital Talents Academy της Google.
Pitching Session Φώτης Παπαστεργίου Ο Φώτης Παπαστεργίου είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, πτυχιούχος M.Α. Cultural Economics and Entrepreneurship του Erasmus University Rotterdam και μέλος του International Association of Innovation Professionals.
Pitching Session Πάνος Παραβατός Ο Πάνος σήμερα είναι στη Διοίκηση της ομάδας (ως CEO – CFO) του YammaS λειτουργώντας ως σύμβουλος επιχειρήσεων όπου μεταξύ άλλων επεκτείνει τις επιχειρηματικές συμφωνίες και εν γένει συμβάλλει στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των start up εταιρειών.
  • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • ΧΟΡΗΓΟI
EY
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR