Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

NEW DATE
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016
Athenaeum InterContinental

Χορηγοί

 • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Σηματοδοτεί έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, όπου όλοι οι πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, απολαμβάνουν εξελιγμένες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους, με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, με ένα σημείο αναφοράς και ενιαία εμπειρία εξυπηρέτησης.
Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος εθνικός επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές δικτύων, με επενδύσεις στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα €2 δισ. τα τελευταία πέντε χρόνια και τα €1,5 δισ. την τρέχουσα τετραετία. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr.

 • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI

H INFORM ΛΥΚΟΣ, έχει ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management, με παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα, Ρουμανία και Αλβανία. Δραστηριοποιείται στον χώρο της διαχείρισης εντύπων, της κατασκευής εντύπων ασφαλείας και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών, ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και προσωποποίησης καρτών για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιο Τομέα και Βιομηχανικές/Εμπορικές εταιρείες.

Η Mastercard είναι μία εταιρεία τεχνολογίας, με ηγετική θέση στη βιομηχανία πληρωμών. Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, είμαστε η κινητήρια δύναμη στην καρδιά του εμπορίου, κάνοντας την παγκόσμια οικονομία ασφαλέστερη, πιο αποτελεσματική και πιο διαφανή για όλους. Καταναλωτές, έμποροι, επιχειρηματικοί εταίροι και κυβερνήσεις σε αγορές σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τα οφέλη των καινοτόμων προϊόντων και λύσεων μας, που έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό σκοπό να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Η αποστολή μας είναι σαφής: Κάθε μέρα, παντού, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και την τεχνογνωσία μας για να μπορέσουν οι καταναλωτές να κάνουν ασφαλείς, γρήγορες κι έξυπνες πληρωμές. Όπου και να βρίσκεστε, οποιαδήποτε μέρα και ώρα, με την κάρτα Mastercard® έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!
Να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις: ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

Το Viva Wallet είναι το 1ο ελληνικό Ηλεκτρονικό πορτοφόλι και απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Αποτελεί την βασική υπηρεσία της Viva Payments SA που αποτελεί το μοναδικό Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος της χώρας, με επίσημη άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31. Το Viva Wallet προσφέρει ένα σύνολο από λύσεις πληρωμών σε online και φυσικά καταστήματα δίνοντάς τους την δυνατότητα να δέχονται πληρωμές μέσω κινητού με QR Code ή ΑΦΜ, με μετρητά ή με κάρτα μέσω POS. Οι ιδιώτες μπορούν να έχουν έναν λογαριασμό συνδεδεμένο με το κινητό και την κάρτα τους τον οποίο φορτίζουν με πολλαπλούς τρόπους και πραγματοποιούν πληρωμές ή μεταφορές χρημάτων σε πραγματικό χρόνο με τη μέγιστη ασφάλεια.

 • ΧΟΡΗΓΟI
EY

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργούμε ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να τηρήσουν τις υποσχέσεις μας προς όλους τους εταίρους μας. Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε σημαντικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους μας, για τους πελάτες μας και για τις κοινωνίες μας.

Η Mellon Technologies, μητρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Mellon, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής με ηγετικό ρόλο στο χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην περιοχή της Κεντρικής και ΝΑ Ευρώπης. Σήμερα η Mellon Technologies παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προηγμένων συστημάτων ηλεκτρονικών συναλλαγών, εκπροσωπώντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως Gemalto, Ingenico, Diebold-Nixdorf, Fiserv, LG, NEC, Experian, THALES e-security, Genesys - Interactive Intelligence κ.α.

Ο Όμιλος Printec ηγείται στο χώρο της τεχνολογίας συναλλαγών μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών σε 17 χώρες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Η εταιρία προσφέρει μία γκάμα λύσεων που βελτιώνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων, κάνοντας την καθημερινότητα πιο εύκολη, στους τομείς: ψηφιακού ανασχηματισμού και καναλιών self-service, ηλεκτρονικών πληρωμών, ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, παρακολούθησης και Analytics.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου, ημιαγωγών και LED λύσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο news.samsung.com.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ είναι μία από τις παλαιότερες εφημερίδες στην Ελλάδα, ενώ και το Naftemporiki.gr είναι από τα πρωτοπόρα της Ελληνικής ψηφιακής αγοράς. Έχοντας περίπου 8.000 συνδρομητές και 48.000 αναγνώστες η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ κυκλοφορεί καθημερινά, εστιάζοντας σε οικονομικές και επιχειρηματικές ειδήσεις. Το Naftemporiki.gr είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ενημερωτικά site, με περίπου 1.500.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Από το 2014 η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στο χώρο των Συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων.

 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • COMMUNICATION CONSULTANTS

Η Verity Communications είναι η ανεξάρτητη και εξειδικευμένη εταιρεία που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με σημαντική εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας. Η Verity ειδικεύεται στις αγορές της Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, της Εκπαίδευσης, των Φαρμακευτικών & Ιατρικών Προϊόντων, Βιοτεχνολογίας & Κλινικών Μελετών, και των Μεταφορών & Logistics, προσφέροντας προγράμματα corporate/executive/internal communication, διαχείρισης εκδηλώσεων, product management, lead generation, storytelling & professional writing, διαχείρισης κρίσεων, digital marketing & social media, εξαγωγικού marketing κ.α.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η Podium παρέχει διακεκριμένες υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες διερμηνείς – μεταφραστές με πάθος για τη δουλειά τους και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα, εγγυάται ακρίβεια και διαφάνεια. Η πορεία μας στο χώρο της διερμηνείας και της μετάφρασης έχει επιβραβεύσει την πίστη μας σ’αυτό που κάνουμε και τη συνεχή προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων της αγοράς και των πελατών μας.

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Βίκυ Στάµου, τηλ.: 210 661 7777 (εσωτ. 158), fax: 210 6617 778, e-mail: vstamou@boussias.com

 • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI
 • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
 • ΧΟΡΗΓΟI
EY
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • COMMUNICATION CONSULTANTS
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR